Castiga bani online

YoGen si YoGen Max

Cu totii stim cat este de frustrant sa ni se descarce telefonul mobil exact cand avem mai mare nevoie de el, sa ramanem fara baterie la mp3 player, sau laptopul sa ne lase cu ochii in soare exact in momentul in care eram pe punctul de a ajunge la informatia dorita. Pentru toate astea se pare ca exista niste solutii de moment. Acestea poarta numele de YoGen si YoGen Max si nu, nu sunt produse japoneze ci chiar americane, mai exact inovatii ale companiei americane Easy Energy.

YoGen - incarcator pentru telefoane mobile
YoGen
Primul dintre ele - YoGen - este un dispozitiv, cu ajutorul caruia ne putem incarca telefonul mobil, PDA-ul, mp3 player-ul, etc. Deosebirea fata de un incarcator obisnuit consta in faptul ca nu se conecteaza la o sursa de curent. Se foloseste pur si simplu de forta umana. Mecanismul este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa tragi de o sfoara in mod repetat (procedeu asemanator cu cel folosit la actionarea unui yo-yo), astfel un alternator intern se va roti in continuu, producand astfel energia electrica. In acest fel utilizatorul unui PDA sau telefon mobil il poate folosi fara intrerupere si fara teama ca ar putea ramane fara baterie. Trebuie mentionat, de asemenea, ca YoGen are dimensiuni destul de mici (51mm x 96mm si subtire de numai 18mm), astfel putand fi transportat cu usurinta. Puterea pe care o poate genera este de 5W - 6W.
YoGen Max - incarcator pentru laptop-uri
YoGen Max

Al doilea dispozitiv scos pe piata de cei de la Easy Energy este YoGen Max. Acesta are o functie asemanatoare lui YoGen, doar ca se refera la consumatoare mai mari de energie (50-60W), scopul sau principal fiind acela de a putea fi folosit la incarcarea laptop-urilor. Chiar si mecanismul este asemanator, doar ca a fost adaptat pentru a se putea produce mai multa energie. Astfel, YoGen Max se prezinta sub forma unei pedale, prin a carei actionare putem da viata din nou laptop-ului nostru. Dimensiunile sale sunt 170 x 170 x 45 mm (in forma compacta - pentru calatorie) sau 170 x170 x 93 mm (in forma sa normala de utilizare). Puterea pe care o poate genera este de 60W - 80W


Mai multe detalii in legatura cu aceste produse puteti gasi pe site-ul oficial al companiei Easy Energy